Wilt u de Parochiële Caritas Instelling (PCI) van de Zalige Titus Brandsma Parochie periodiek steunen met een gift? Overweeg dan eens een notariële schenking. Daarmee wordt uw gift aftrekbaar voor de belasting. Giften zijn alleen aftrekbaar als het gaat om een donatie die tussen 1 en 10% van uw belastbaar inkomen ligt.
Notariële schenkingen zijn echter volledig aftrekbaar. Zo’n schenking legt u bij de notaris vast in een notariële akte, die een looptijd van tenminste vijf jaar moet hebben. Een toezegging voor een langere periode kan ook. Het is niet mogelijk tussentijds de vastgestelde bedragen te wijzigen. Bij het overlijden wordt de akte automatisch stopgezet.

Het deel van uw gift, dat u terugkrijgt op grond van de schenkingsakte, is afhankelijk van het belastingtarief dat op uw inkomen van toepassing is. Wilt u weten wat in uw situatie het voordeel van notarieel schenken is, ga naar www.schenken.nl, daar kunt u het berekenen.

Aanmelden is eenvoudig U kunt een formulier downloaden en printen. Verzend dit ingevulde en ondertekende formulier samen met een kopie van het legitimatiebewijs van de gever aan de notaris genoemd op het formulier.

Een gift kan ook
Een andere mogelijkheid is een gift aan de PCI door een bedrag over te maken naar rekeningnummer:
NL77 RABO 0158 0813 15  t.n.v. PCI van de Zalige Titus Brandsma te Wageningen. Het PCI-bestuur is u er zeer dankbaar voor.

Contact via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via: 06 223 312 33